Kleenplus червило за устни, пришитая желязо, нашивка, бродирана апликация, дрехи ръчна изработка, рокля, шапка, дънки стикер, розово червило, мультяшные ленти за грим, де?
Новинка

Kleenplus червило за устни, пришитая желязо, нашивка, бродирана апликация, дрехи ръчна изработка, рокля, шапка, дънки стикер, розово червило, мультяшные ленти за грим, декоративен ремонт

BGN 1.00

Налично за поръчка

При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.Размер : 3,4/8 X1,1/8 инча/ е показано на следващата фигура. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.Инструкция за проглаживанию : . Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки. Гаранция за 100% удовлетвореност.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.

Повече информация

Продукти в категория