Roucerlin Bright Craft Color Ink Pad Stamps Partner, Тъканно Чернильная Възглавница, Чернильная Възглавница за пръсти, Ремесленная Штемпельная Възглавница за Гумени печати, Хартия, дърв?
Новинка

Roucerlin Bright Craft Color Ink Pad Stamps Partner, Тъканно Чернильная Възглавница, Чернильная Възглавница за пръсти, Ремесленная Штемпельная Възглавница за Гумени печати, Хартия, дърво, плат (BD-280, Бял)

BGN 4.19

Налично за поръчка

Тя може да се използва за направата на картички за албуми, плакати и т【Безопасен материал】 Нашата чернильная възглавница за scrapbooking изработени от висококачествени и безопасни мастило. ◆ Лесен за почистване : Тъканно чернильная уплътнение лесно се отстранява, можете да го избършете с влажна хартиена кърпа или се измива с топла вода с мек сапун. 【МОЮЩИЙСЯ, лесно моющийся】 Можете да избърше мастилото влажна хартиена кърпа или ги измийте с топла вода и сапун, което лесно се отстранява с ръцете, лицето и ръцете, без никакви остатъци.Когато ломаете главата над това, как създаване на лесни за използване решения за създаване на албуми за детска градина, аз мисля, вие не трябва да пропуснете нашите цветни бележник за рисуване.Това е идеалният подарък със собствените си ръце за деца.Характеристики на продукта ◆ БЛЕСТЯЩ цвят : Блестящ и ярък цвят привлича вниманието на децата. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Нашата штемпельная възглавница за бродерия е много подходящ за печат на тъкани с ярки цветове и ясни мотиви. Всяка възглавница за мастиленоструйни печати има своя собствена малка кутия за съхранение, в която мастило могат да се съхраняват по-дълго време.За да удължите живота на штемпельной тампона, кутия трябва да се затвори, за да страна на корицата се намираше точно над нея, и се съхранява на сухо място.Той да не е централната банка на дрехи, препоръчва се при създаването на облича престилка.Децата могат да използват въображението си за създаване на изящни рисунки на пръстите на ръцете с помощта на нашата тампони за печати занаятите. ◆ РАЗВИВАЙТЕ творчество : Рисуване с пръсти може да развива наблюдателност, въображение и творчество на децата, и този тъмен бележник много подходящ като учебното подпори.

Повече информация

Продукти в категория