2 бр. Бутилка за след раждането грижа без опаковка, 500 мл, Джобно пътни Настилки Биде за дете, жена или беше прикован към леглото пациент с 2 дюзи за различни нужди (в с?
Новинка

2 бр. Бутилка за след раждането грижа без опаковка, 500 мл, Джобно пътни Настилки Биде за дете, жена или беше прикован към леглото пациент с 2 дюзи за различни нужди (в синьо)

BGN 0.67

Налично за поръчка

2 СМЕНЯЕМИ ДЮЗИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - с една наклонен улей за жени, успокояваща след раждането слабините, и един директен улей за почистване на задните части на бебета или грижи за леглото сиБЕЗОПАСНА И ЧИСТА - лесният начин да се освежите след баня или тоалетна, преносима бутилка за биде с малки размери и удобна за переноске идеални за освежаване на лична хигиена у дома, в офиса, на почивка, пътуване, при раждане на дете и много други. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ - Ако смятате, че бутилката peri не отговаря на вашите очаквания, да споделите с нас и ние ОБЕЩАВАМЕ да ви 100% гаранция за връщане на парите.ДЪЛГОГОДИШНА ПЕЧЕНЕ И ЕРГОНОМИЧНОСТ - в нашите бутилки не само, че няма фталатов и БПА, можете да се чувстват добре, знаейки, че ни помагате да намали броя на хартиени отпадъци!.В други случаи просто се нуждае от умерено поток, и можете просто да натиснете бутона.ЛЕСНА УПОТРЕБА - понякога имате нужда от по-силен поток, и вие винаги можете да стиснете флакона peri.

Повече информация

Продукти в категория