Высокообъемный Мощен Индустриален пистолет за обдува въздух, 17-26-Инчов Выдвижное Дюзи за подаване на въздух от Неръждаема Стомана, Инструмент за Аксесоари за Пнев?
Новинка

Высокообъемный Мощен Индустриален пистолет за обдува въздух, 17-26-Инчов Выдвижное Дюзи за подаване на въздух от Неръждаема Стомана, Инструмент за Аксесоари за Пневматични въздушен Компресор, Удължен Пистолет за обдува

BGN 7.25

Налично за поръчка

[ЗДРАВА конструкция] регулировочная гайка от медна сплав, устойчив на високо налягане, дюзи за подаване на въздух от ударопрочной неръждаема стомана, корпус от хромированного с сплав със защита от аварии, уплътняващи компоненти подобрен дизайн, по-здрав и издръжлив[МОЩЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК] нов дизайн на вътрешното херметизация и удължавам коническое дюза на въздушния поток за мощен обдува по-голям обем. [УДОБНО съхранение] Завъртане на куката на 360 градуса, удобен за ежедневна употреба и за настаняване и съхранение. [EXTENDED LONG REACH EDITION] максимален увеличен размер е 26 см, а прибиращ се накрайник за подаване на въздух с диаметър 14-21 инча осигурява достъп до труднодоступным части на фуги. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] за духаше прах, вода, прах, отпадъци и различните операции на промишлени или жилищни почистване и продухване.Този мощен индустриален пневматичен пистолет с голям обем, с прибиращ се дюза от неръждаема стомана с диаметър 14-21 инча помага да се разкарам прах, капки вода, прахове, отпадъци и различните промишлени или битови частици прах или препарат за почистване на прах и сдувания.

Повече информация

Продукти в категория