Kisangel Превръзка На Главата За Малки Момичета, 3 бр., Детски Превръзка На Главата, Еластична Лента За Коса на Принцесата, Еластичен Детски Обръч За Коса, Аксесоари за Ш?
Новинка

Kisangel Превръзка На Главата За Малки Момичета, 3 бр., Детски Превръзка На Главата, Еластична Лента За Коса на Принцесата, Еластичен Детски Обръч За Коса, Аксесоари за Шапки за Бебета, Новородени Момичета, Детски Ленти

BGN 5.22

Налично за поръчка

/компл- Материал : Плат.Пратката включва : 3 бр.-Размер : 15x12x3 виж - Много е красив аксесоар за декорация на празничното облекло, за да направи децата по-чаровни и привлекателни.Много и красив аксесоар за декорация на празничното облекло, за да направи децата по-чаровни и привлекателни.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.Пратката включва 3 х детски превръзка на главата.- Пратката включва : 3 бр.Описание търсите необичайни аксесоари за костюм за вашето дете?Тази превръзка на главата е предназначена за повечето деца. превръзка на главата за малки момичета.-3 стил смесени опаковки, както е показано на фигурата. превръзка на главата за малки момичета.Луксозен дизайн прави този продукт още по-красива и очарователна. еластична превръзка на главата за бебето.- Един размер, подходящ за бебе от 0 до 3 години (добра еластичност).3 стил смесени опаковки, както е показано на фигурата.Вашето дете ще го харесат, и той ще го носите всеки ден.Един размер, подходящ за бебе от 0 до 3 години (добра еластичност).

Повече информация

Продукти в категория