Титуляр Хартиени Кърпи WSZJJ - Държач за Тоалетна хартия, Държач за Хартиени Кърпи за Кухня и Баня, Окачен на Притежателя на Хартиени Кърпи За Баня, Държач за Хартиени ?
Новинка

Титуляр Хартиени Кърпи WSZJJ - Държач за Тоалетна хартия, Държач за Хартиени Кърпи за Кухня и Баня, Окачен на Притежателя на Хартиени Кърпи За Баня, Държач за Хартиени Кърпи за ръце От сплав за Баня

BGN 23.57

Налично за поръчка

Гъвкава инсталация - козела стана планина, аксесоариСъвет : Аз ще ви осигуря най-високо качество продукти и на възможно най-добрия собствен опит. ★ Подходящ за спални, бани, санитарни възли, бани, кухни. Многократно прилагане : за всички стени и материали. ★ Гъвкава инсталация - козела стана планина, аксесоари. ★ Гъвкава инсталация - козела стана планина, аксесоари. ★ Стенен държач за хартиени кърпи спестява място и невъобразим начин прави баня на ефективно и удобно.★ Изработени от неръждаема стомана и почищен четка за предотвратяване на корозия и дневни надраскване, като осигурява дълготрайност и надеждност. ★ Многократно прилагане : за всички стени и материали. ★ Стенен държач за хартиени кърпи спестява място и невъобразим начин прави баня на ефективно и удобно.Name : Държач за хартия полотенецматериал : друга Обработка на повърхността : позлатените покритие, Изработени от неръждаема стомана и е покрита с четка за предотвратяване на корозия и дневни надраскване, като осигурява дълготрайност и надеждност. ★ Изработени от неръждаема стомана и почищен четка за предотвратяване на корозия и дневни надраскване, като осигурява дълготрайност и надеждност. Подходящ за спални, бани, санитарни възли, бани, кухни. ★ Подходящ за спални, бани, санитарни възли, kitchens.

Повече информация

Продукти в категория