RAHYMA Weiping - Държачи за тоалетна хартия Стенен Държач за Кърпички стойка за Ролка Хартия с метална тръба Вътре в Диспенсера за ролки Салфетки в Банята (Цвят: A)
Новинка

RAHYMA Weiping - Държачи за тоалетна хартия Стенен Държач за Кърпички стойка за Ролка Хартия с метална тръба Вътре в Диспенсера за ролки Салфетки в Банята (Цвят: A)

BGN 29.44

Налично за поръчка

Отличен за къща за гости бани, полу-бани, тоалетни и малки помещения, където съхранение е ограничено; Използвайте в домове, апартаменти, вили, проходимост, кухни, къмпинги и вили за създаване на миг на пространството за съхранение Моля, проверете размер преди покупка размер се измерва ръчно, моля, приемете, че може да има някои незначителни грешки. Благодарение на отчетливи линии и модерния дизайн тя се превърна в кулминацията на вашата баня, даде я на лекота и свежест, сигурност, това е най-добрият избор за икономично диспенсера тоалетни кърпички в банята. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Размер : 180x93x49 мм / 7x3,6x1,9 инча. На снимките на стоката не на други стоки, с изключение на самата стока. Размер : 180x93x49 мм / 7x3,6x1,9 инча.Текстура цвят на естествено дърво, нежна и кръгла ръчно полиране, лесен и модерен външен вид, лекота на използване.Всички кръгли дървени тръби се поддържат от метални тръби, както и здравина стойки за хартиени кърпи за ръце е същото, както и на метални стелажи. В рамките на reach, което е от полза за всички членове на вашето семейство. Защото на екрана на дисплея, на околното осветление и други причини за възприемане на цветното осветление е малко по-различно. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Име на продукта : дървен държач за салфетокматериал : дърво, металлразмер : 180x93x49 мм/ 7x3,6x1,9вес : 120 гр Добре дошли в моя магазин, ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да разрешите проблем, ние ще ви отговорим веднага, се надяваме да получим вашето одобрение и подкрепа, благодаря за предложението : 1.

Повече информация

Продукти в категория