Музикални Инструменти от Музикален молив случай Студентски Канцелярский Калъф с Цип Чанта за Писалки Грим Косметичка за Ученици Офис Женски Непълнолетните Момич?
Новинка

Музикални Инструменти от Музикален молив случай Студентски Канцелярский Калъф с Цип Чанта за Писалки Грим Косметичка за Ученици Офис Женски Непълнолетните Момичета Момчета

BGN 3.00

Налично за поръчка

Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други ЕлементиПредпазва от прах, драскотини и ожулвания.Технически характеристики : Тип : молив случай Материал : плат Оксфорд Размер : 7,9x2,5x2,5 инча /20x6,3x6,3 см е Подходяща за : Момичета/момчета/възрастни Практично за съхранение на ученически пособия, офис консумативи, четки за грим, козметика, монети Използването на : училище, дом, офис, изкуство, пътуване на Помещение включва : 1 × молив случай.Малък, с опростен дизайн, но с по-голям капацитет. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи.【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т.През цялата молив случай никога няма да излязат от мода.През цялата молив случай никога няма да излязат от мода. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т. 【Идеален подарък】 Това е хубав подарък за момчета и момичета, младежи и възрастни, мъже и жени на бала, подарък за рожден ден или връщане в училище.

Повече информация

Продукти в категория