Салфетки плюс 2 бр. Пуканки Карикатура Шият Желязо на Кръпка Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля Растение Шапка Деним Стикер Пред?
Новинка

Салфетки плюс 2 бр. Пуканки Карикатура Шият Желязо на Кръпка Бродирана Апликация на плавателни съдове Дрехи Ръчна изработка Рокля Растение Шапка Деним Стикер Предястие Вкусни Модни Ленти

BGN 5.33

Налично за поръчка

този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност1/8 X2 инча/ е показано на следващата фигура.Инструкция за проглаживанию : .Ако има някакви проблеми, пишете ни!Ние ще се радваме да помогнем. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на кръпки.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ние се опитваме с всички сили, че всеки клиент е напълно доволен.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди.

Повече информация

Продукти в категория