Калник на задно колело за кутия за котешки тоалетни MEEXPAWS Голям L18 × W18 × H20 см с Подложка за котешки тоалетни Easy Clean (Бял)
Новинка

Калник на задно колело за кутия за котешки тоалетни MEEXPAWS Голям L18 × W18 × H20 см с Подложка за котешки тоалетни Easy Clean (Бял)

BGN 14.99

Налично за поръчка

Пластмасови листове водоустойчив; те са много лесни за почистване.Калник на задно колело .В противен случай листове лесно развалятся.калник на задно колело, се състои от няколко пластмасови листове и конектори, които можете да направите сами в съответствие с вашите изисквания.Калник на задно колело .По време на изграждане, моля, проверете и се уверете, че всички кабели листа е напълно поставен в съединителя.ЛЕСНА за СГЛОБЯВАНЕ .калник на задно колело, се състои от няколко пластмасови листове и конектори, които можете да направите сами в съответствие с вашите изисквания.котешката тоалетна от неръждаема стомана и метална лъжичка за боклук НЕ са включени в комплекта splash щит.Комплектът включва : 1) splash охрана : 1 комплект от 2) Подложка за котешки тоалетни : 1 бр.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ . 27,6 "х 19,7" инча, много голям мат помага за улавяне на отпадъци от кутията и защита на вашия паркет.ЛЕСНА за СГЛОБЯВАНЕ .В противен случай листове лесно развалятся. калник на задно колело L17.ПОДЛОЖКА за КОТЕШКИ ТОАЛЕТНИ .Пластмасови листове водоустойчив; те са много лесни за почистване.7" инча за всички видове кутии за котешки тоалетни. калник на задно колело L17. 27,6 "х 19,7" инча, много голям мат помага за улавяне на отпадъци от кутията и защита на вашия паркет.

Повече информация

Продукти в категория