Пръчици за хранене от неръждаема стомана 18/8 за Многократна употреба Метални Пръчици за хранене с титанов щанга с покритие Премия Японски Подаръчен Комплект Могат
Новинка

Пръчици за хранене от неръждаема стомана 18/8 за Многократна употреба Метални Пръчици за хранене с титанов щанга с покритие Премия Японски Подаръчен Комплект Могат да се мият в съдомиялна машина (2 двойка с титуляра)

BGN 8.49

Налично за поръчка

Разбира се, ръчно пране също е много удобноТой е устойчив на висока температура, износване и окислението. 【Лесно почистване】 Този набор от пръчки за хранене, изработени от неръждаема стомана и може да са измити в съдомиялна машина. 【Изискана опаковъчна хартия】 Този набор от пръчки за хранене изпълнена в изискана опаковка на подаръка и ще се превърне в практичен подарък за вашето семейство, приятели, бизнес партньори и клиенти.Много подходящ за начинаещи.Има добро чувство за ръце, нескользящий дизайн, е лесно да падне, когато сте приели храна. 【Уникален дизайн】 Горната част на пръчици за хранене е с много красива фигура, красив и здрав.Има добро чувство за ръце, нескользящий дизайн, е лесно да падне, когато сте приели храна.Топлоустойчиви материали позволяват не се тревожи за това, че пръчки расплавятся, заплесневеют или ще миришем.Висококачествените материали правят пръчици за хранене и стойки за тях е много силен. 【Лесна употреба】 Уникален дизайн прави този набор от пръчки за хранене е много лесен за използване. 【Уникален дизайн】 Горната част на пръчици за хранене е с много красива фигура, красив и здрав. 【Лесно почистване】 Този набор от пръчки за хранене, изработени от неръждаема стомана и може да са измити в съдомиялна машина.Не се бели и не променя цвета си и след продължителна употреба.Той е устойчив на висока температура, износване и окислението.Не се бели и не променя цвета си и след продължителна употреба.Стандартна дължина 23,5 см.Топлоустойчиви материали позволяват не се тревожи за това, че пръчки расплавятся, заплесневеют или ще миришем. 【Лесна употреба】 Уникален дизайн прави този набор от пръчки за хранене е много лесен за използване. много удобен за задържане. 【Висококачествени материали】 Този набор от пръчки за храна и поставка за тях са изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана 304 (18/8), а на повърхността на пръчици за хранене, покрита с титан във вакуум. 【Изискана опаковъчна хартия】 Този набор от пръчки за хранене изпълнена в изискана опаковка на подаръка и ще се превърне в практичен подарък за вашето семейство, приятели, бизнес партньори и клиенти.

Повече информация

Продукти в категория