HEMOTON 4 бр. Пръстени за Салфетки с Кленов Лист, Държач за Кърпички на Ден на Благодарността, Държач за Кърпички на Ден на Благодарността, Есенна Хартиена Салфетка От С?
Новинка

HEMOTON 4 бр. Пръстени за Салфетки с Кленов Лист, Държач за Кърпички на Ден на Благодарността, Държач за Кърпички на Ден на Благодарността, Есенна Хартиена Салфетка От Сплав С Булката

BGN 5.26

Налично за поръчка

- Тези пръстени за салфетки украсяват поднасянето на празнична маса и допълват обикновен хавайски декор по време на храненеСувенири за есента на семейния партита : този продукт може да даде на Деня на благодарността и на вашите приятели. Пръстени за салфетки за партита.Поставки за салфетки за Деня на благодарността : ?? Ще придадат елегантност на масата за вечеря и усовершенствуют му оформление.хавайски поставки за салфетки С тази чудесна декорация на масата ще Можете приятно да вечеря със своите семейства, приятели и гости. - Цвят : както е показано метален пръстен за салфетки, декорация на масата за вечеря у дома, ресторанти, барове, хотели, магазини и т. - Приятно допълнение към всеки сервировке на масата. - Направете празнични мероприятия экстраординарными, както за ежедневни срещи запомнящи притежателите на пръстените за салфетки.Държач за кърпички от клен сплав : Подходящи за декорация на всекидневна вечеря, строителство, дава на вашата трапеза елегантен външен вид.Осъществяване Списък 4 x пръстени за салфетки Особености - Материал : държач за кърпички от с сплав за маса Размер : около 4,50 X4,50 X4,50 см / 1,77 X1,77 X1 хавайски пръстени за салфетки.Пръстени за салфетки за Деня на благодарността на едро : Те добре са изработени от висококачествени и здрави материали, безопасни и практични за продължителна употреба.

Повече информация

Продукти в категория