Toyvian, 1 бр., Модел Тираннозавра, Градивни елементи за Деца, Играчки за Момчета, Детски Набор от Инструменти, Детски Научни Комплекти, Играчки за момчета от предучилищ?
Новинка

Toyvian, 1 бр., Модел Тираннозавра, Градивни елементи за Деца, Играчки за Момчета, Детски Набор от Инструменти, Детски Научни Комплекти, Играчки за момчета от предучилищна възраст, модул за Обучение Градивен елемент,

BGN 3.00

Налично за поръчка

Осъществяване на списък 1 х електрически събрани динозавър Характеристики -Размер : 28,00 X26,00 X14,00 см / 11,00 X10,22 X5 строителна играчкаРодителите могат да се съберат на този модел на динозавър заедно с децата си, за подобряване на отношенията между родители и деца.УКРАСА с ДИНОЗАВРИ - това е играчка за сглобяване.CREATIVE МОДЕЛ на ДИНОЗАВЪР - в нея няма вредни вещества, тя е безопасно и хигиенично и няма да представляват заплаха за здравето на децата.Модел на динозавър, Изработени от висококачествен материал, трайна и безопасна, може да се съхранява известно време. -Това е играчка за сглобяване на динозаврите, която е едновременно забавен и образователен пакет за деца. игра комплект за момчета-дизайнери е Изработена от материали изискана работа и не съдържа части, която позволява на децата да играят спокойно.МОДЕЛИ ТИРАННОЗАВРОВ - този вид бижута винаги се харесва много на децата. -В него няма никакви вредни вещества, тя е безопасна и гигиеничен и няма да представляват заплаха за здравето на децата Модел на Тиранозавър. -Материал : ABS събрана играчка динозавър -Цвят : както е показано на Електрически събрани динозавър -с помощта на модерна технология за оцветяване, няма нужда да се притесняваш, че боята на детайли выцветет и испачкает ръцете на децата Механична играчка динозавър.СЪБРАНАТА ИГРАЧКА ДИНОЗАВЪР - дава възможност на децата да разберат принципа на предаване на механизми и да развиват своите научни и технологични познания и изследователски способности. -Детска визуално-моторна координация и умения за мислене може да се подобри детска развивающей играчка.Механични кубчета динозавър Може да се тренира гъвкавост детски пръсти и да подпомогне развитието на творческо мислене.Родителите могат да се съберат на този модел на динозавър заедно с децата си, за подобряване на отношенията между родители и деца.

Повече информация

Продукти в категория