RENSLAT Прежди за ръчно плетене, Цвете за плетене на една Кука, Изкуствена със Стъклен капак, Цветя, Бюро за домашния офис, подарък за бродерия Направи си сам (Цвят: B раз?
Новинка

RENSLAT Прежди за ръчно плетене, Цвете за плетене на една Кука, Изкуствена със Стъклен капак, Цветя, Бюро за домашния офис, подарък за бродерия Направи си сам (Цвят: B размер: материал на направи си сам)

BGN 1.33

Налично за поръчка

н При ръчно измерване на размер, може да има грешка в 1-3 см, което е нормално явление., Всичко е направено ръчно плетене на една кука, ще има някои следи от ръчен труд (например, ще бъдат малки, като върховете на конци, малки декорации не е съвсем симетрични) и размер ще бъде малко по-различно.Изкуствени цветя, вечно цвете, букет за предложения. Ако имате нужда от уроци по плетене с ръце, моля, свържете се с нас.Изкуствени цветя, вечно цвете, букет за предложения. Употреба : подаръци за рожден ден, украса за дома, сватбени букети и т. Поради различни екрани изображение може да не отразява действителния цвят на обекта. Употреба : подаръци за рожден ден, украса за дома, сватбени букети и т. 2 стил, един - на крайния продукт, на друг - "направи си сам", включително материали., Всичко е направено ръчно плетене на една кука, ще има някои следи от ръчен труд (например, ще бъдат малки, като върховете на конци, малки декорации не е съвсем симетрични) и размер ще бъде малко по-различно.Чист цвете за плетене на една кука, ръчно изработени, в ерата на механична обработка традиционен занаят е на ръба на изчезването, не се сравни с машинна бродерия, той има колекция бутици.Чист цвете за плетене на една кука, ръчно изработени, в ерата на механична обработка традиционен занаят е на ръба на изчезването, не се сравни с машинна бродерия, той има колекция бутици.

Повече информация

Продукти в категория