Телескопична Сгъваема Стенни Закачалка За сушене на дрехи, Простор за Климатик, Преносими Сгъваеми Закачалки за дрехи, Сушащиеся в лошо време (Тъмно синьо)
Новинка

Телескопична Сгъваема Стенни Закачалка За сушене на дрехи, Простор за Климатик, Преносими Сгъваеми Закачалки за дрехи, Сушащиеся в лошо време (Тъмно синьо)

BGN 32.11

Налично за поръчка

Дрехи може лесно да се изсушава дори и в дъждовния сезон или зимата【Качествен материал】 : Сушилня за климатик изработени от висококачествена ABS-пластмаса, безопасно и екологично чист, за осигуряване на солидна структура и устойчивост на корозия. Той също е много подходящ за сушене на обувки. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. 【Сгъваема конструкция】 : сгъна по-малко чадър, така че е лесно да носят със себе си и сложи в куфар или раница.Характеристика : Използвайте балсам за бързо сушене на дрехи в хотели и къщи!Повече не се страхувайте, че в командировка къде се мотае облекло.Той е много подходящ за по-малки перални помещения, хора, общи спални и други ограничени пространства. 【спестяване на пространство】 : Закачалка за сушене на дрехи, Произведени от сгъваема конструкция и устойчива пластмаса. 【Уникален дизайн】 : Можете да го закачите навсякъде, на балсами, тоалетни, врати, шкафове и т.Той е много подходящ за пътуване, туризъм, бизнес пътувания, къмпинг, хотел, домашно използване в студено време, и т.Параметри : Тегло на продукта : около 300 грама Размер на продукта (Д х Ш х В) : 25 х 7,6 х 3,8 см/9,8 × 3 × 1,5 см Материал : ABS Цвят : тъмно син/светло-син/розов Помещение включва : 1 × Закачалка за сушене на дрехи Забележка : 1.

Повече информация

Product Weight:
about 300 G
Product Size(L x W x H):
25 × 7.6 × 3.8cm / 9.8 × 3 × 1.5inches
Material:
ABS
Color:
Dark Blue/Light Blue/Pink
Package Includes:
1 × Clothes Drying Pole :
Note:
1.Due to manual measurement and different measurement methods,please allow a deviation of 1-3 cm.:
2.Monitors are not calibrated same,item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Продукти в категория