Сгъваем Простор за дрехи XHLSDOR от неръждаема стомана за дрехи, Палто, Хавлии, Спално бельо, Спестява място в помещението, на улицата, в хотела, За танци, Компактен и ле?
Новинка

Сгъваем Простор за дрехи XHLSDOR от неръждаема стомана за дрехи, Палто, Хавлии, Спално бельо, Спестява място в помещението, на улицата, в хотела, За танци, Компактен и лек + Закачалки от алуминиева сплав

BGN 6.63

Налично за поръчка

2 [РАЗТЕГАТЕЛЕН дизайн] въз основа на принципа за икономия на място, нашият дизайнер прави го малък размер (L12.Малък размер след сгъване я прави привлекателна, за да заслужа това, и много практично в дома си на живот.2 инча), но наистина голям (W28. [Носеща способност] Той издържа тегло около 9 килограма, така че върху него може да се мотае повече от 10 елементи от облеклото, това е наистина добра простор и органайзер за дома си живот. [НЕЩА] Тази сгъваема сушилня за дрехи изработени от неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност.Малък размер след сгъване я прави привлекателна, за да заслужа това, и е много практична в дома си на живот. [ИНСТАЛИРАНЕ] Той идва напълно събрани, е необходимо само да напълно да се разположи на тръби от неръждаема стомана. [ПРИЛАГАНЕТО на] Тази сгъваема сушилня за дрехи е добра сушилня за дрехи, палта, спално бельо, шалове, кърпи за ръце, сложи я на балкона, в спалнята, банята или друго помещение.Може да е лесно за носене и съхранение, дори поставите в своята чанта. [ПРИЛАГАНЕТО на] Тази сгъваема сушилня за дрехи - добра простор за дрехи, палта, спално бельо, шалове, кърпи за ръце, сложи я на балкона, в спалнята, банята или друго помещение s3. [Плъзгаща се конструкция] въз основа на принципа за икономия на място, нашият дизайнер прави го малък размер (L12. [ПРИЛАГАНЕТО на] Тази сгъваема сушилня за дрехи - добра простор за дрехи, палта, спално бельо, шалове, кърпи за ръце, сложи я на балкона, в спалнята, банята или друго помещение.0 инча) всъщност преди разгъване.

Повече информация

Продукти в категория