Пластмасови Закачалки Cabilock Пластмасови Закачалки Сгъваема Сушилня Сгъваема Сушилня За сушене на Сгъваема Закачалка за сушене на дрехи с Прищепками за дрехи и кли?
Новинка

Пластмасови Закачалки Cabilock Пластмасови Закачалки Сгъваема Сушилня Сгъваема Сушилня За сушене на Сгъваема Закачалка за сушене на дрехи с Прищепками за дрехи и клип Сини Сгъваеми Закачалки Сгъваеми, Закачалки, Закачалки

BGN 8.27

Налично за поръчка

Система за сухо окачване; в завеса за душ завеса, прането на въже или закачалка за дрехи - Материал : пластмаса.Бърз монтаж, без инструменти, не се изисква. - Лесна за сглобяване, не са необходими инструменти.В комплекта са включени 2 закачалки за сушене на капки с клипс Информация за продукти 5 виж чудесно за сушене на бельо, чорапи или нещо деликатна.Се сгъва, когато не се използва, за по-лесно съхранение. - Сгъва, когато не се използва, за по-лесно съхранение. - и е устойчив към корозия клипса и закачалка за капки с 12 клипове.Подвесная система за сушене на дрехи с 12 клип, който подвешивается на завеса за душ завеса, прането на въже или закачалка за дрехи. устойчив на корозия клипса и закачалка за капки с 12 клипове. - Скоби е плътно, за да се избегне подхлъзване. - Система за сухо окачване; в завеса за душ завеса, прането на въже или закачалка за дрехи - Лесно да изсъхнат на сутиени, чорапи носочные изделия, бельо и други специалитети на открито. Не изисква пробиване за баня, мокро или сухо помещение.Скоби е плътно, за да се избегне подхлъзване.Лесно сушете сутиени, чорапи носочные изделия, бельо и други специалитети на открито.Характеристики - Цвят : син.Сгъва за лесно съхранение.

Повече информация

Продукти в категория