Подвесная Простор за дрехи CHICIRIS, 10 Скоби, Закачалка за дрехи с Клипове, Пластмасов Простор за Чорапи, Сутиени, бельо, Детски дрехи (Бели и Зелени)
Новинка

Подвесная Простор за дрехи CHICIRIS, 10 Скоби, Закачалка за дрехи с Клипове, Пластмасов Простор за Чорапи, Сутиени, бельо, Детски дрехи (Бели и Зелени)

BGN 6.39

Налично за поръчка

Уникален дизайн : Вятърна куката се определя автоматично, не се притеснявайте за вятър на открито, може да се използва на закрито и на открито 3 【Че получавате】 1 х пластмасови щипки за чорапи за сушене. 【Материал】 Щипки за чорапи произведени от висококачествена пластмаса, им е трудно отвалить. ЛЕСЕН за НОСЕНЕ : Сушилня за пластмасови щипки за чорапи лек и преносим, подходящ за къмпинг, почивка извън дома 5.Безопасни за безотказном использовании2. Безопасен материал : Щипки за чорапи, изработени от различен от пластмаса, им е трудно отвалить. 【Широко използвани】 пластмасови щипки за чорапи простор лека и преносима, идеална за чорапи, бельо, пуловери, детски дрехи.) Осъществяване списък : 1 х пластмасови щипки за чорапи, простор. Параметри : Тип на продукта : Пластмасови щипки за чорапи, простор Материал : пластмаса Тегло : 85 г / 3 унции (прибл. СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : С помощта на тази закачалка можете да спестите място, за да закача повече дрехи, както и дрехите клечки са равномерно разпределени, което позволява на дрехите по-бързо высыхать4.【Лесна употреба】 Вятърна куката се заключва автоматично, не се притеснявайте за вятър на открито, може да се използва на закрито и на открито. 【Функция】 С помощта на тази закачалка можете да спестите място, за да закача повече дрехи, както и дрехите клечки са равномерно разпределени, което позволява на дрехите по-бързо да изсъхне.

Повече информация

Item Type:
Plastic Sock Clips Drying Rack
Material:
Plastic
Weight:
85 g / 3 oz(approx.)
Package List:
1 x Plastic Sock Clips Drying Rack:

Продукти в категория