Скоба за рафтове за Терариум ULTECHNOVO Скоба За стелажи за тръби 2 елемента Набор от Пробирок Лабораторни Епруветки Стойка за Пробирок Поставка за Пробирок с Поставка ?
Новинка

Скоба за рафтове за Терариум ULTECHNOVO Скоба За стелажи за тръби 2 елемента Набор от Пробирок Лабораторни Епруветки Стойка за Пробирок Поставка за Пробирок с Поставка Научен Прозрачен Контейнер Прозрачен Контейнер

BGN 8.66

Налично за поръчка

- Подходящ за много места, у дома, училище, клас, лаборатории, научно-изследователски института и така нататък - Материал : Пластмаса.Стойка за пробирок за кръв - подходящ за много места, у дома, училище, клас, лаборатории, научно-изследователски института и така нататък.Чудесен помощник за вашите експерименти, за да ви помогне да се наблюдава експериментално явление по-удобен начин. - Цвят : Прозрачен, червен, син.Стойка и тръби за многократна употреба и могат да се перат.Информация за продукта Изработена от висококачествен материал и с шест дупки, тази поставка за пробирок идеален за лабораторна употреба. - Размер : 17,00 X13,00 X5,00 см / 6,68 X5,11 X1,97 инча.Титуляр епруветки за изследване на кръвта-Полиран повърхност, устойчивост на износване, позволява стабилно задържане на епруветки, не травмируя ръце.Държач за научни пробирок - Качествени и безопасни материали, го правят приятно на допир, практичен и траен, и той може да ви служи дълго време. - Висококачествени и безопасни материали, го правят приятно на допир, практичен и траен и може да ви служи дълго време. - Това спестява място и лесно да се съхраняват, че няма да заема много място.Центрифужные епруветки - Стойка за пробирок е изработена от висококачествена пластмаса, трайна, може да се използва в продължение на дълго време.

Повече информация

Продукти в категория