Безельное пръстен BAIHUIAM, съвместим с Garmin Fenix 7X, Безельное пръстен от неръждаема стомана, Залепваща покритие за защита от надраскване и сблъсъци за Garmin Fenix 7X Sapphire Solar (ч
Новинка

Безельное пръстен BAIHUIAM, съвместим с Garmin Fenix 7X, Безельное пръстен от неръждаема стомана, Залепваща покритие за защита от надраскване и сблъсъци за Garmin Fenix 7X Sapphire Solar (черен - не за 7/7 S)

BGN 3.33

Налично за поръчка

Обновете своите часовници на Garmin и ще получите много комплименти, отдавайки вас във всякакви ситуации На трето място, залепете нов пръстен на bezel до часовника и не бързайте да натискате по-кръгла-модерните за надеждна кацане. Функция : защита срещу надраскване и удар, допълнителна защита и декорация Функция : ☞ Елегантно декорирани пръстен за безеля часа, достъпни както за ежедневна, така и за бизнес употреба, спорт и ежедневието. Вашият най-добър избор : това е пръстен с ръб, придава на вашите границите на Garmin съвсем нов вид, както в бизнеса, така и в ежедневния живот, носете този стилен и изискан панела, който ще ви даде ново усещане за мода и професионализъм във всеки случай. ☞ Лепило на пръстен безеля позволява лесно прикачване и стреля полагане.И придава на вашите границите на Garmin е по-престижен и скъп вид. За да бъде специален : стил безеля BAIHUIAM е Съвместим с Garmin Fenix 7 X/7 X Sapphire Solar (не за Fenix 7 или Fenix 7 S). Материал на каишка : висококачествена неръждаема стомана 3.Спецификация : 1.Това е не само стилен аксесоар, но и подобрена защита безеля. ☞ Всеки елемент на този дизайн е внимателно обмислено от използваните материали до най-малкия детайл.(Съвет : не предпазва екрана). Съвместим с : часовник Garmin Fenix 7 X /Fenix 7 X Sapphire Solar Watch (не за серия Fenix 7) 2. На второ място, отлепете задната лента с безеля и внимателно выровняйте положение. ☞ Е нощта светлинен пръстен с рамка с уникален и модерен. ☞ В съответствие с оригинален дизайн часа radian custom и са затворени оригинални bezel, осигуряване на ефективна защита на вашите часовници на Garmin Fenix 7 X от драскотини, падания, удари и тъй нататък. Първо, почистете и избършете повърхността безеля часа.Комплектът включва : 1 * 7-кратно пръстен на bezel от неръждаема стомана (корпус часа Garmin в комплекта не е включена.

Повече информация

Продукти в категория