Притежателят на карта на ваксина MOTZU Защитно фолио за карти ваксинация с размери 3x4 инча, Държач за карти Ваксинация CDC от 2 теми, Водоустойчив печат, Идентификация е?
Новинка

Притежателят на карта на ваксина MOTZU Защитно фолио за карти ваксинация с размери 3x4 инча, Държач за карти Ваксинация CDC от 2 теми, Водоустойчив печат, Идентификация етикет за записване за Имунизация, Калъф за Бейджа,

BGN 0.33

Налично за поръчка

Използвайте и отново използвайте за Пазител на медицински досиета【Подходящ случай】 Покажете карта ваксинация в авиолинии за бързо влизане. 【Здрав материал】 Материал от PVC (поливинилхлорид), с износостойкими и коррозионностойкими свойства. 【Размер карти】 Размер на имунизациите карти варира, моля, проверете размери преди да поръчате.Външни размери : 4,13 "W x 4,72"Д, вътрешни размери : 3,15 "W x 4,33" Л. 【Портативен дизайн】 Конструкция с прорези за закачване, с двойно предназначение, средната слот за дантела, ключодържател за ключодържател или выдвижного пушка, и двете странични отвори за кабела /каишка/ струни / нишки. Подходяща за карти с размери 3 x 4 см.ВОДОУСТОЙЧИВ плик прозрачна торбичка за картички, изработени от гъвкав, затварящ се с цип, което съхранява съдържанието на сигурността и сухота.Отвори / дупки за захващане не ще да се счупи и да се деформира.Отличен за преподаватели, студенти, медицински сестри, административни служители, лекари, държавни служители, полицаи, доброволци и много други; Забележка : само корица карта. 【Тежки за многократна употреба притежателите бейджей】 Комплексно използване и повторно използване за водене на медицинска документация, или за специални и промоционални събития, конференции, концерти, фестивали, посещение на събития, семейни и училищни срещи, магазин бирок, дейности за набиране на средства, екскурзии, родителски комитет, транзитен автобус, VIP-пропускателни пунктове и на още много други места.

Повече информация

Продукти в категория