Салфетки Плюс 2 елемента. Музикална Нота Символ на Ивици Стикер Карикатура Бродерия на Желязо В Тъканите Апликация САМ Облекла на плавателни съдове Ремонт Декорат?
Новинка

Салфетки Плюс 2 елемента. Музикална Нота Символ на Ивици Стикер Карикатура Бродерия на Желязо В Тъканите Апликация САМ Облекла на плавателни съдове Ремонт Декоративен Знак, Символ Костюм

BGN 0.33

Налично за поръчка

3 Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и топлина лист с обратната страна на пластира.Инструкция за проглаживанию : . Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, не покрити ли кътчета на всяка кръпки и край на кръпки.Ако има проблем, пишете ни!Ние се радваме да помогнем. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Размер : 3 X1,6/8 инча / покажи на следващата фигура. Нанесете заплату на точното място плат, който искате да декорирате.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен. този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.

Повече информация

Продукти в категория