RAHYMA Weiping - Държачи за Тоалетна хартия, Стенен Държач за Хартиени Кърпи за ръце от Меден Нефрит с Рафтове за Съхранение, Разкошен Златен Притежателя на Ролка Тоалетна
Новинка

RAHYMA Weiping - Държачи за Тоалетна хартия, Стенен Държач за Хартиени Кърпи за ръце от Меден Нефрит с Рафтове за Съхранение, Разкошен Златен Притежателя на Ролка Тоалетна хартия за Баня (Цвят: B)

BGN 2.67

Налично за поръчка

Титуляр на ролка тоалетна хартия, идеален за съхранение в банята, в него може да се съхранява салфетки, мобилен телефон, списание, ключове, пепелник, часовник, стъклена чаша и т В рамките на reach, което е от полза за всички членове на вашето семейство. В рамките на reach, което е от полза за всички членове на вашето семейство.Чудесно за гости, бани, тоалетни и малки помещения с ограничен обем за съхранение; се Използва в домове, апартаменти, вили, проходимост, кухни, къмпинги и вили за създаване на миг на пространството за съхранение. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Защото на екрана на дисплея, на околното осветление и други причини за възприемане на цветното осветление е малко по-различно. Размер : 7,5x17x9 см / 2,9x6,6x3,5 инча.Лесен монтаж-стенни инсталация, включително монтаж на аксесоари, лесен за инсталиране, конструкция със скрити гайки позволява да се скрие следите от инсталацията. Луксозни материали от естествен нефрит, златни лукс, ретро и елегантен стил, правят стаята си по-елегантен и прост. Размер : 7,5x17x9 см / 2,9x6,6x3,5 инча. Моля, проверете размер преди покупка размер се измерва ръчно, моля, приемете, че може да има някои незначителни грешки.Чудесно за гости, бани, тоалетни и малки помещения с ограничен обем за съхранение; се Използва в домове, апартаменти, вили, проходимост, кухни, къмпинги и вили за създаване на миг на пространството за съхранение. На снимките на стоката не на други стоки, с изключение на самата стока. Луксозни материали от естествен нефрит, златни лукс, ретро и елегантен стил, правят стаята си по-елегантен и прост.) Добре дошли в моя магазин, ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да разрешите проблем, ние ще ви отговорим веднага, се надяваме да получим вашето одобрение и подкрепа, благодаря за предложението : 1.Благодарение на отчетливи линии и модерния дизайн той се превърна в кулминацията на вашата баня, отпусна я лекота и свежест.

Повече информация

Продукти в категория